Studii de caz

Automatizarea unui sistem transportor de etichetare

Sticlele de pe banda transportoare traverseaza un mecanism de etichetare care aplică o etichetă pe fiecare sticla. Distanța sticlelor pe transportor nu este reglată si transportorul poate incetini, accelera sau să se oprească în orice moment.

Controlul temperaturii si umiditatii

La locurile de munca, temperatura si umiditatea relativa trebuie pastrate intr-o zona de confort.
Intervalele de temperatura si umiditate tebuie sa fie controlate automat si senzorii vor fi instalati in intregul depozit pentru a se asigura ca masuratorile sunt fiabile.

Iluminare stradala inteligenta

Conform ultimelor studii, aproximativ 20% din consumul de energie electrică este utilizat pentru iluminarea publică, consum care este mai mare decât energia electrică produsă de hidrocentrale și centralele nucleare.

Sistemul de alarma dintr-un salon de spital

Scopul acestui studiu de caz este de a vă arăta o modalitate de a activa o alarmă din spital și de a comunica urgența echipei de asistente medicale folosind un Telegram Bot.

Sistem HVAC

 Scopul acestui caz este de a arăta clienților noștri că putem implementa un sistem HVAC folosind Arduino bazat pe PLC-uri adresate spitalelor, fabricilor, industriei farmaceutice, etc.

Automatizarea serelor

Acest proiect permite controlul de la distanta al umiditatii, ventilatiei, nivelului de CO2 si al luminozitatii in sera.

Analiza retea electrica

Implementarea hardware a sistemului consta in primirea datelor de tensiune si curent prin intermediul analizorului de curent

Automatizarea si monitorizarea tratarii apei

Acest proiect permite automatizarea si monitorizarea unei statii de tratare a apei

Controlul productiei

PLC-ul open source controlează mașinile de producție.

 

Controlul unei parcari folosind un senzor RFID

Acest proiect permite controlul accesului intr-o parcare si automatizeaza deschiderea barierelor din sistem utilizând un senzor RFID conectat la un Arduino bazat pe PLC

Controlul unui sistem HVAC cu Arduino folosind PLC-uri

Instalatia este compusa dintr-un sistem de racire, aceasta instalatie realizeaza controlul temperaturii, mirosurilor si ventilatiei in camera in care este instalat intreg sistemul.

Depozit automatizat

In acest caz, un depozit va fi automatizat pentru a stoca cutii cu diferite greutati intr-un grup de rafturi. Solutia va putea solicita produsele stocate sa le trimita pe linia corespunzatoare si la docurile de incarcare.

Controlul unei linii de productie utilizand PLC-uri M-Duino

 PLC-urile open source M-DUINO de la Industrial Shields controleaza linia de productie, utilajele si stocurile companiei Fortaps.

 

Monitorizarea flotei auto

In acest caz particular, este implementata o gestionare a flotei auto. Aceasta consta in instalarea, in fiecare vehicul care compune flota a unui echipament bazat pe Arduino cu setul sau de senzori si actuatoare.

Hranirea automata a animalelor folosind Arduino cu PLC

Acest proiect este conceput pentru a face un sistem de hranire automata a animalelor pentru toate tipurile de utilizare; cresterea bovinelor, ferme, grajduri de cai si multe altele

Monitorizarea solutiilor in industria petrochimica

Monitorizarea instalatiilor petrochimice si ai indicatorilor cheie ai productiei

Linie de fabricatie

Acest proiect este conceput pentru a imbunatati linia de productie a unei fabrici mici care este dedicata productiei de piese pentru masini.

Linie de productie auto

Acest proiect este conceput pentru a face un sistem de linii de productie auto capabil sa fie adaptat la diferite nevoi.

Masini Industriale

Automatizarea celulelor de sudura robotizate industrial utilizand unelte de sudura, roboti industriali, Arduino IDE si PLC-uri.

Masurare inteligenta a curentului

Acest proiect este pentru masurarea inteligenta a curentului unei companii utilizand un senzor de curent.

Monitorizarea unei statii meteorologice

Acest proiect consta in monitorizarea unei stații meteo care are ca obiectiv afisarea datelor primite de la senzori pe un site web si care permite configuarea sistemului de la distanta.

Sera IoT utilizand OpenMote

Automatizarea si monitorizarea unei sere utilizand OpenMote, Arduino cu PLC-uri, MQTT si Node-Red

Sistem automat de securitate

Acest proiect este conceput pentru a realiza un sistem de securitate complet echipat, capabil a fie centrat pe diferite pericole, adaptandu-se la obiective specifice

Sistem de comenzi pentru restaurante

Aceste proiect este un sistem modern de preluare a comenzilor, automatizat de pe telefon sau tableta, incluzand si comenzile de acasa, utilizand Internet of Things, Arduino si Wifi PLC.