Home»Blog»Solutiile Aruba Networks prezente la Sibiu prin TOP TECH

Solutiile Aruba Networks prezente la Sibiu prin TOP TECH

In 21.03.2018 , a avut loc la Sibiu, Hotel Ramada sesiunea de prezentari “Aruba Solutions for Infrastructure and Security”.
Participantii au avut ocazia sa descopere noile solutii Aruba Networks prin intermediul prezentarilor si studiilor de caz sustinute de reprezentantii Aruba Networks.
Aruba, o companie Hewlett Packard, redefinește avantajul inteligent cu soluții de mobilitate și IOT pentru organizatii la nivel global.
Compania furnizeaza soluții informatice care permit organizațiilor sa deserveasca utilizatorii mobili care se bazeaza pe aplicatii de afaceri bazate pe cloud. Cu serviciile de infrastructura oferite ca software din cloud-ul public sau privat, Aruba permite o conexiune securizata pentru dispozitive mobile și IoT - sub un singur acoperis.
Aruba permite profesionistilor IT sa construiasca retele care sa tina pasul cu aceste schimbari prin migrarea la distanta de infrastructurile scumpe și operationale, care au fost inițial concepute pentru conexiuni de rețea fixa.
Utilizarea dispozitivelor mobile si a serviciilor adiacente a crescut considerabil in ultima perioada, fapt care a determinat ca mai multe companii din domenii precum retail, utilități sau servicii financiare sa isi doreasca sa creasca gradul de mobilitate al angajaţilor. Achizitionarea dispozitivelor mobile reprezinta o mare parte din investitia totala, iar aplicatiile software de genul EAS, aplicatii de securitate, stocare sau aplicatii mobile genereaza venituri suplimentare.
TOP TECH detine statutul de partener Silver oferind prin intermediul specialistilor sai suportul tehnic si informatiile necesare implementarii solutiilor Aruba Networks.

Solutiile Aruba Networks prezente  la Sibiu prin TOP TECH