Home»Solutii»Solutii IT»Solutii coduri de bare (Auto ID)

Solutii coduri de bare (Auto ID)

TopTech ofera solutii coduri de bare (Auto ID) furnizand o gama larga de echipamente pentru productie si comert, echipamente care se incadreaza la categoria barcode/Auto ID. Solutii barcode (Auto ID)Avem relatii stranse cu principalii producatori de pe piata Auto ID. Oferim cu succes produse Zebra , Datalogic, Honeywell, Intermec si Toshiba. Impreuna cu Zebra si Toshiba, liderii mondial in imprimante de etichete, suntem in masura sa va oferim o gama completa: imprimante mobile, imprimante de birou, imprimante de productivitate inalta.

Am selectat cu grija cea mai buna gama de scanere pentru diferitele dumneavoastra cerinte: scanere pentru linii de productie, pentru depozite, scanere de birou, scanere pentru comertul cu amanuntul, s.a.

Cele mai multe solutii cod bare si mobile necesita un echipament hardware specific. Noi facem selectia optima pentru clientii nostri in scopul de a le pune la dispozitie solutia cea mai buna si fiabila.

Suntem parteneri cu principalii producatori de pe piata Auto ID si punem la dispozitie urmatoarele branduri:

Zebra (imprimante termice profesionale)
TEC (imprimante termice profesionale)
Cab (imprimante termice profesionale)
Honeywell (imprimante termice profesionale)
Datalogic, Intermec, Zebra (scannere de coduri de bare)

De cele mai multe ori echipamentele pentru productie si comert sunt formate din cititoare de coduri de bare plus o imprimanta de coduri de bare si o solutie software.
Avem capabilitatea de a furniza solutii complexe atat hardware cat si software pentru a satisface cat mai bine nevoile clientilor nostri pentru echipamente de productie.

Cititorul de coduri de bare este un dispozitiv electronic care va ajuta sa colectati informatii pe baza de scanare. Cititoarele de coduri de bare pot fi 1D, 2D, 3D sau optice, cu fir sau wireless.
Deasemenea pot fi si terminale mobile care asigura colectarea informatiilor de pe teren aceste terminale avand de obicei un sistem de operare Microsoft Windows CE sau Microsoft Windows Mobile.
Imprimanta de coduri de bare este un dispozitiv periferic care tipareste pe etichete autoadezive, materiale textile si hartie, ce urmeaza a fi atasate pe obiecte. Imprimantele pentru etichete difera de imprimantele obisnuite prin mecanismul special de alimentare ce foloseste role.

Tehnologia de printare poate fi de doua feluri:

Directa termica – foloseste hartie sensibila la caldura, etichetele au durata de viata de 6-12 luni (pastrate in conditii optime), motiv pentru care sunt utilizate in aplicatii de scurta durata.
Transfer termic – foloseste caldura pentru a transfera cerneala de pe ribbon pe eticheta pentru o imprimare durabila. Cele mai multe dintre imprimantele cu transfer termic sunt capabile sa printeze si prin transfer termic direct.

TopTech are o experienta vasta in acest domeniu companiile solicitand de multe ori solutii personalizate de barcode, in functie de activitatea pe care o desfasoara. Echipa de specialisti IT ofera consultanta si asistenta tehnica specializata pentru echipamente de productie si comert.