Home»Blog»Prese digitale si echipamente de productie

Prese digitale si echipamente de productie

Prese digitale si echipamente de productie                  Prese digitale si echipamente de productie

Viteza, productivitate si calitate a tiparului, prin prese digitale /
Presele digitale: viteza, productivitate si calitate a printului
Epoca de glorie a tiparului offset e pe punctul de a apune, facand loc preselor digitale de tipar si economisind, astfel, timp de lucru si costuri de productie.

Timpi de pregatire lungi, configurarea matritelor, calibrarea presei, costuri de productie scazute doar atunci cand e vorba de cantitati mari, minute intregi pentru uscare, zile intregi pentru productie. Mai avem nevoie de toate aceste griji? Toate dezavantajele aduse de tiparul offset sunt complet eliminate in cazul tiparului digital. Daca nu ai facut-o inca, acum e momentul sa achizitionezi echipamente de productie bazate pe prese digitale pentru tipografia sau pentru afacerea ta de productie media print!

Presele digitale sunt echipamente de mari dimensiuni pentru imprimare, destinate productiei de documente si propulsate de tehnologii inovatoare, ce iti ofera avantajul rapiditatii, al productivitatii si al calitatii inalte a tiparului.
TopTech iti pune la dispozitie o gama larga de prese digitale de ultima generatie pentru imprimare color, in cadrul careia sigur vei gasi solutia adecvata afacerii tale. Toate produsele pe care le comercializam sunt recunoscute ca echipamente de printing de top destinate productiei, datorita automatizarii simple si de calitate foarte ridicata si datorita capacitatii de a imprima pe o gama larga de tipuri de suport media.

Dezvolta-ti afacerea si tine pasul cu noile tendinte in domeniul printingului, cu o investitie simpla, care aduce putere si performanta traduse prin automatizare avansata, viteze mari si amplificatori incorporati de crestere a calitatii!

Experienta de 25 de ani a TopTech in domeniul printingului de inalta calitate, un parteneriat cu compania Xerox Romania, o echipa de specialisti certificati in domeniu si logistica adecvata ne situeaza pe treptele de sus ale ierarhiei companiilor din domeniul printingului din Romania. Asadar, crede-ne pe cuvant cand iti spunem ca presele de print digitale sunt potrivite pentru tipografia sau pentru afacerea ta de productie in masa si ca ar trebui sa uiti complet de printul offset. Vrei sa iti spunem mai multe?

5 motive pentru care sa achizitionezi o presa digitala de tiparPrese digitale si echipamente de productie

1. Costuri mai mici, profit mai mare
Marjele de profit sunt considerabil mai mari la tiparul digital decat la cel offset. Conform analizelor, in anul 2018, printul digital a reprezentat 20% din totalul pietei de tiparire, insa a avut o pondere de 50%, in valoare absoluta, din totalul pietei offset.
In cazul tiparului offset, costurile unitare scad odata cu cresterea cantitatii. In cazul tiparul digital, insa, costurile sunt mici de la bun inceput, indiferent de tiraj.

2. Viteza mare de imprimare pe orice tip de material
Imprima la cele mai mari viteze pe materiale cu greutati de 52-350 gsm si largeste sfera materialelor pe care poti imprima, de la plicuri la afise (660 mm) pe media cretata din poliester sau sintetic, de la hartie colorata la plastic, toate pe suporturi media personalizate sau pe diferite tipuri de media in aceeasi lucrare. Poti rula mai multe joburi in timp scurt, datorita proceselor avansate de automatizare ale preselor digitale.

3. Timp de pregatire foarte scazut
Demararea procesului de imprimare se face instant, odata cu activarea comenzii. Nu mai e cazul unei pregatiri pentru print, cum era in cazul imprimantelor offset, cu pregatirea matritei si calibrarea presei. Nu mai e nevoie nici de timpi lungi de uscare, de ordinul minutelor sau chiar orelor, intrucat produsul iesit din presa digitala este deja gata uscat.

4. Print variabil
Tiparirea prin prese digitale presupune versatilitate foarte mare in cazul schimbarilor materialelor ce trebuie tiparite, chiar in timpul procesului: se pot modifica elemente grafice sau de text chiar inaintea tiparirii fiecarui material, fara incetinirea sau opirea procesului deja demarat.

5. Culori intense si calitate inalta a imaginii
Imprimantele digitale au avantajul de a reda imaginea la calitate foarte inalta. Presele digitale Xerox Versant, de pilda, redau fiecare operatiune pana in cele mai mici detalii, cu claritate si luminozitate de la prima pana la ultima pagina imprimata. In acelasi timp, o parte din presele Xerox Color au opt culori optionale, cum ar fi cerneluri metalice de aur si argint, ideale pentru crearea unor printuri inedite pe numeroase tipuri de materiale. Imprimantele digitale Xerox din gama de varf permit un management de culoare complex si asigura calibrare automata a culorii, asa incat se vor tipari culori consistente, care pot fi reproduse cu usurinta la orice comenzi ulterioare.

Optimizarea fluxului de imprimare nu mai este un avantaj competitiv optional, ci reprezinta un adevarat must-have pentru a derula o afacere de productie de succes. Clientii solicita tot mai multe job-uri complexe, cu modificari multiple, cu serii de imprimare scurte si timp rapid de raspuns. La toate acestea se adauga calitatea printului, mentinuta la standarde inalte, de la care nu se poate face rabat.
Volumul de pagini tiparite prin prese digitale, in detrimentul celor offset, a crescut substantial din 2012 pana in prezent. Toti acesti clienti care se orienteaza inspre print digital sunt indicatori ai calitatii si eficacitatii imprimantelor digitale, asa ca nu ezita si alatura-te, cat de curand, aceleiasi tendinte de eficientizare a productiei!

Cum alegi imprimanta digitala de productie ideala pentru afacerea ta? 

Solutiile de prese digitale si echipamente de productie oferite de Xerox iti pun la dispozitie toate serviciile de imprimare digitala existente pe piata. Ramane ca tu sa o alegi pe cea pe care o consideri potrivita.
Presele digitale Xerox Versant duc automatizarea la extrem, oferindu-ti printuri la calitate superioare, o mai mare plaja a suporturilor media de tiparire si capacitati avansate. Vei avea posibilitatea de a face schimbari rapide si de a rula multe joburi in timp redus.
Presele digitale Xerox Color sunt ideale pentru clientii departamentali, pentru profesionistii in domeniul imprimarii si pentru tipografii.

Analizeaza oferta noastra de prese digitale si contacteaza-ne pentru asistenta in alegerea si achizitionarea preselor ideale pentru afacerea ta!