Home»Solutii»Solutii IT»Microsoft 365

Microsoft 365

Obtine maxim din Office cu Microsoft 365 Office 365

Microsoft 365 inseamna servicii integrate de email, stocare de date, acces la toate aplicatiile cu care v-ati obisnuit, cu noi caracteristici, optimizate pentru tableta si smartphone, mai multa flexibilitate, totul pentru o experienta de utilizare superioara.

Facilitati Microsoft 365 pentru afacerea ta
Serviciul de email Outlook 365 ofera un raport bun calitate/pret, cu un spatiu de stocare generos, de 50GB in inbox. Majoritatea planurilor Microsoft 365 vin cu 2 versiuni pentru Outlook : online si offline. Versiunea offline este mai bogata in caracteristici si ofera flexibilitate cand vine vorba despre sortare, etichetare, grupare a emailurilor dumneavoastra.

Abonamentul Microsoft 365 va ofera aplicatii web echivalente cu aplicatiile traditionale, disponibile in cloud, avand marele avantaj al imbunatatirii posibilitatilor de colaborare. Practic, in loc sa va bateti capul cu « urmarirea schimbarilor » intr-un document, il puteti deschide in browser si vedeti, in timp real, editarile care au loc. Totodata, planurile Microsoft 365 pentru firme includ servicii precum conferintele web Skype for Business si Microsoft 365 mail gazduit in Exchange Online, spatiu de stocare suplimentar in cloud cu OneDrive.

In ciuda faptului ca ne aflam in era cloud computing, o multitudine de companii isi trimit reciproc fisiere create local utilizand aceste aplicatii, deci exista un argument puternic pentru a avea versiuni desktop la toate cele de mai sus. 

Microsoft 365 include si versiunea locala a celor mai recente aplicatii Office, pe care utilizatorii le pot instala pe mai multe computere si dispozitive. Printre aplicatiile ce se pot instala se numara: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher si Access, ultimele fiind disponibile doar pe PC. Aceste aplicatii le puteti instala pe mai multe dispozitive, inclusiv PC, Mac, tablete Android, telefoane Android, iPad și iPhone. Atunci cand aveti un abonament Microsoft 365 activ care include versiunea desktop de Office, aveti intotdeauna cea mai recenta versiune a aplicatiilor si beneficiati de licenta office pentru pana la 5 dispozitive ale aceluiasi utilizator.

Beneficii Microsoft 365

  • Email cu o cutie postala de 50GB si posibilitati de sortare si grupare a corespondentei;
  • 1 TB de spatiu de stocare si partajare a fisierelor; 
  • Mobilitate si accesibilitate : date sincronizate pe PC, tableta, smartphone, indiferent de sistemul de operare al echipamentului ; partajare fisiere utilizand aplicatia de sincronizare OneDrive ;
  • Securitatea si confidentialitatea datelor, garantata de stocarea pe serverele Microsoft;
  • Costuri predictibile prin achizitia unei solutii la pret fix/utilizator;

Daca toate cele de mai sus v-au convis sa alegeti un abonament Microsoft 365, va stam la dispozitie pentru alegerea variantei care se potriveste cu bugetul si nevoile afacerii dumneavoastra!