Home»Solutii»Solutii IT»Jabra - solutii audio

Jabra - solutii audio

 

TopTech este PARTENER PREMIUM Jabra si va ofera solutii performante pentru mediul de business dar si solutii audio pentru uz personal. Prin acest parteneriat beneficiati de produse certificate, cu un inalt standard de calitate si executie.

Pentru Jabra, forma reflecta functia. Prin intelegerea nevoilor dvs., indiferent daca este vorba de cel mai bun sunet pentru apeluri si muzica sau functii imbunatatite pentru comunicare in mediul de afaceri, ne gandim la ceea ce doriti si la modul in care veti utiliza acel produs.
Produsele Jabra sunt solutiile audio potrivite pentru birou, pentru deplasari in teren, sala de gimnastica sau pentru interior. Indiferent de ce aveti nevoie, specialistii nostri va vor sprijini pentru a va oferi solutii audio de calitate care sa va satisfaca cerintele.

Jabra Task-based solutions , solutii bazate pe task-uri, sunt destinate functiilor de back office precum marketing, cercetare si dezvoltare, lant de aprovizionare etc., a caror activitate necesita un grad ridicat de concentrare pe tot parcursul zilei. Aceste solutii sunt, de asemenea, orientate catre aceia care au nevoie adesea sa-si impartaseasca informatiile cu colegii si interlocutorii externi, prin colaborare online.

Jabra Evolve Series | Jabra Speak Series

Jabra Call Centric sunt destinate agentilor, functionarilor publici, comerciantilor si consultantilor financiari care asculta si vorbesc prin telefon cu clientii, pentru a spori satisfactia acestora prin rezolvarea in timp util a problemelor lor. Conversatia este esentiala pentru munca lor si este din ce in ce mai des intalnit ca acestia sa efectueze apeluri in medii zgomotoase, de aceea solutiile Jabra permit concentrarea asupra apelurilor in curs.

Jabra Biz 2400 II Duo / Mono | Jabra Engage Series

Jabra Calls-on-the-move sunt pentru cei care lucreaza cu un grad ridicat de mobilitate in afara biroului. Ei trebuie sa efectueze apeluri in timp ce conduc de la o intâanire de vanzari la alta sau cand se muta dintr-o locatie in alta. Pentru astfel de profesionisti, apelurile hands-free nu reprezinta un avantaj optional, ci o cerinta obligatorie.

Jabra Motion office | Jabra Stealth UC | Jabra Talk 55

 

https://www.jabra.com/business