Home»Solutii»Solutii IT»Industrial IOT

Industrial IOT

Industrial IOT

Specialistii TopTech  va pun la dispozitie solutii industriale IOT care inglobeaza produse inovative si servicii integrate, folosind competente de programare hardware, senzori, conectivitate si analiza de date.

IOT este un concept ce presupune utilizarea Internetului pentru a conecta diferite dispozitive, servicii si sisteme automate, realizand astfel o retea de obiecte legate intre ele.
Pentru realizarea IOT-urilor este nevoie de echiparea dispozitivelor ce trebuie conectate cu aparatura de retea si componente electronice

IOT transforma experienta utilizatorului si aduce importante modificari in domeniul industrial, reduce costurile de productie si imbunatateste considerabil activitatea in sectoarele de cercetare/dezvoltare si cel al serviciilor.
Fluxul de date este analizat in timp real, solutiile IOT integrand software, senzori si conectivitate de ultima generatie. Astfel, produsele si serviciile sunt imbunatatite cu ajutorul accesului la distanta si al aplicatiilor care permit implementarea de servicii integrate.

Exemple de aplicatii IOT:
Aplicatii industriale pentru: imbunatatirea liniilor de asamblare, monitorizarea conditiilor climatice la interior, monitorizarea flotei auto, aplicatii de auto-diagnoza “machine to machine”/ M2M, aplicatii pentru roboti industriali, monitorizarea consumului de resurse, controlul aprovizionarii, etc.
TopTech vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii industriale IOT care va pot ajuta sa imbunatatiti activitatea in compania dumneavoastra utilizand tehnologie avansata si produse de ultima generatie.

TopTech este distribuitor autorizat al produselor Industrial Shields (PLC bazat pe Arduino - PNP, NPN, relee, analogic, etc.; ecrane tactile cu sistem integrat Linux; senzori industriali; dispozitive mecanice si electronice; componente pentru automatizarea masinilor) asigurand astfel calitatea serviciilor oferite in solutiile IOT.