Home»Solutii»Solutii IT»Digital Signage

Digital Signage

TopTech pune la dispozitia clientilor sai cele mai moderne tehnologii de difuzare a informatiilor si mesajelor publicitare- sistemele Digital Signage, atat pentru mediul outdoor, cat si pentru cel indoor.
Sistemele Digital Signage - reprezinta display-uri instalate in spatii publice la care se poate modifica continutul de la distanta cu ajutorul unui calculator.

Sistemele Digital Signage sunt utilizate la promovare produse si servicii, informare sau divertisment.
Cele mai utilizate tipuri de sisteme sunt:

  • Sisteme de afisare

- Display-uri LCD, plasma, LED, 3D
- Totemuri 
- Chioscuri interactive, infokiosk 
- Sisteme interactive

  • Sisteme de management si control ce permit controlarea si modificarea continutului de la distanta
  • Difuzoare directionate
  • Infrastructura de retea
  • Sisteme de contorizare si analiza a fluxului de persoane

Furnizori: 

Compania Samsung are ca principal obiect de activitate: productia de echipamente electronice si IT. Samsung este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de display-uri cu cristale lichide.

LG este lider pe plan mondial, compania producand si furnizand o gama variata de produse inovatoare pentru diferite domenii: medicina, educatie, guvern, afaceri, rezidentiale, retail.

LCD-urile Nec sunt disponibile de la clasa de intrare la cea profesionala si de cea mai recenta tehnologie de afisare.

Afisajele Panasonic Digital Signage Professional prezinta o calitate a imaginii de neegalat, performanta si fiabilitate de varf din industrie. De la ecrane profesionale dinamice, in format mare, pana la pereti video cu ochiuri, cu imagini masive, clare.

Avand resurse substantiale si experienta dovedita in proiectarea de produse, solutii de afisaj, BenQ ofera o gama larga de produse destinate proiectelor de digital signage.

Brand-ul INFOMARK – este o intalnire fericita intre tehnologia touchscreen si self-service. Pentru aceste companii, infochioscurile din gama MARK reprezinta tehnologie avansata, usurinta in utilizare, control total resimtit de catre consumatori asupra tranzactiilor si, mai ales, viteza de reactie de neantrecut.

Compania Christie Digital este lider de piata in furnizarea de solutii video profesionale pentru cinema, sali mari de audienta, camere de control, prezentari, invatamant etc.

Compania germana Friendlyway, este recunoscuta pentru producerea de sisteme profesionale si chioscuri interactive destinate proiectelor de digital signage de anvergura dezvoltate.

Kramer Electronics este lider mondial in domeniul echipamentelor pentru transmisia semnalelor audio si video: distribuitoare, comutatoare, procesoare si amplificatoare de semnal.

Mitsubishi Electric propune prin divizia sa de produse de prezentare o gama completa de videoproiectoare si display-uri profesionale. Compania japoneza este recunoscuta pentru calitatea echipamentelor oferite.

Cu sediul in Finlanda, Panphonics este lider mondial in producerea de incinte acustice cu sunet directionat. Tehnologia si produsele companiei Panphonics sunt folosite in domeniul digital signage si sunt caracterizate prin calitate si simplitate in instalare.

Visual Tools este unul dintre principalii furnizori europeni de solutii video digitale. Compania dezvoltt sisteme de transmisie si solutii inteligente de supraveghere video pentru piata profesionala.