Home»Solutii»Printing»Prese digitale si echipamente de productie

Prese digitale si echipamente de productie

Presele digitale sunt echipamente mari de imprimare destinate productiei de documente, propulsate de tehnologii inovatoare, ce va ofera rapiditate, productivitate ridicata si calitate.

TopTech pune la dispozitie prese digitale avansate pentru imprimare color, renumite pentru automatizarea simpla de inalta calitate si pentru capacitatea de a imprima pe o gama larga de tipuri de media. Imprimati la cele mai mari viteze pe greutatile de la 52- 350 gsm si maximizati tipurile de activitati cu capacitatea de a executa plicuri, afise (660 mm) pe media cretata poliester/sintetic, hartie colorata, medii personalizate sau diferite tipuri de media in aceeasi lucrare.

Experienta de 25 de ani in domeniul printingului, parteneriatul pe care TopTech il are cu Xerox Romania, echipa de specialisti certificati precum si logistica de care dispune situeaza compania noastra printre companiile cu competente in domeniul printingului si cu atat mai mult in domeniul echipamentelor de printing destinate productiei

Echipamente de  printing destinate productiei

Ce imprimanta de productie sau presa digitala este potrivita pentru dumneavoastra ?

Echipamente de  printing destinate productiei

Echipamentele de productie  promovate de catre TopTech au o calitate uluitoare a imaginii. Prin presele digitale Xerox Versant fiecare operatiune este redata pana la cele mai mici detalii, cu claritate si luminozitate de la prima pana la ultima imprimare. Unele prese Xerox Color au opt culori optionale cum ar fi cernelurile metalice de aur si argint special. Imprimantele digitale Xerox din gama de varf permit management de culoare complex si calibrare automata astfel incat se pot livra culori consistente, care pot fi reproduse la orice comanda ulterioara.

Dezvoltati afacerea dumneavoastra si tineti pasul cu cererea odata cu trecerea timpului, cu o investitie simpla care ofera si mai multa putere si performanta. Automatizarea avansata, vitezele mari si amplificatorii incorporati de crestere a productivitatii maresc eficienta si rezultatele finale pe masura ce afacerea dumneavoastra creste.

Presele digitale  Versant duc automatizarea la extrem, oferindu-va o calitate superioara, o mai mare latitudine media si capacitati avansate. Veti obtine mai multe schimbari rapide si capacitatea de a rula mai multe job-uri, mai repede. Xerox Color sunt ideale pentru clientii departamentali, profesionisti in domeniul imprimarii si pentru clienti din cadrul tipografiilor.

Solutiile Xerox va ajuta sa abordati toate serviciile de imprimare digitala. Statisticile arata ca volumul de pagini tiparite digital au crescut la 7% in intervalul 2012-2016.

Se cunoaste faptul ca marjele de profit sunt mai mari la tiparul digital comparativ cu tiparul offset. Conform analizelor, in 2018 printul digital va reprezenta 20% din totalul pietei de imprimare insa va avea o pondere de 50% in valoare absoluta din totalul pietei offset.

Optimizarea fluxului de lucru de imprimare nu mai este o optiune ci reprezinta un must-have pentru a derula o afacere de succes. Clientii cer tot mai multe job-uri complexe, cu serii de imprimare scurte si timp rapid de raspuns.