Home»Blog»Digital Signage

Digital Signage

Digital Signage - Beneficii 


Solutiile Digital Signage permit oricarei afaceri sa-si prezinte cu usurinta produsele, serviciile sau orice alt continut care ii ajuta sa se remarce si sa obtina mai multi clienti.
Un ecran digital ofera cel mai flexibil mod de a face publicitate. Disponibile in toate formele si dimensiunile, de la ecrane simple cu format mare la pereti video multi-ecran, chioscuri libere, afisaje la marginea rafturilor si dispozitive tablet, alegeti solutie Digital Signage  potrivita afacerii dumneavoastra!

Cum pot ajuta solutiile Digital Signage afacerea dumneavoastra?

Solutiile Digital Signage sunt exploatate de majoritatea proprietarilor de afaceri astazi pentru a le oferi o marja mai mare decat concurentei lor. Exista multe avantaje pe care solutiile Dgital Signage le au pentru afacerea dumneavoastra, ceea ce va poate ajuta sa obtineti o crestere a businessului.

O gama mai larga de produse si servicii pot fi afisate prin intermediul Digital Signage, de exemplu un restaurant ar putea utiliza o serie de ecrane digitale care afiseaza un meniu diferit pe masura ce apar modificari in decursul unei zile - adica micul dejun, pranzul si cina.
Cu un sistem de management al continutului (CMS) bazat pe cloud, o singura retea sau o retea completa de ecrane poate fi gestionata de la distanta.

Este impresionant ca modalitate de prezentare si va implica mai multi clienti la punctul de vanzare sau va crea o atmosfera unica, cu o influenta puternica asupra deciziilor de cumparare.
Pentru a spori gradul de constientizare si vanzari, acesta poate fi folosit ca instrument de interactiune cu clientii ca mediu de divertisment, de exemplu zonele de asteptare intr-un aeroport sau la o statie de tren pentru a comunica mesaje clientilor dvs. De asemenea, poate fi folosit ca mediu de interactiune pentru angajatii dumneavoastra, de exemplu comunicatii interne, sali de intalnire.
Este rapid si usor de actualizat in orice moment (chiar si imediat) si din puct de vedere al programarii continutului - sunteti pe deplin in control.

Acesta poate fi folosit ca platforma pentru a prezenta lucrari, de ex. o companie de constructii ar putea crea o expunere de diapozitive pentru a permite clientilor potentiali sa vizualizeze unele dintre proiectele finalizate. Oamenii tind sa aiba incredere in recomandarile directe fata de publicitate, afisarea proiectelor pe care le-ati lucrat pentru altii va ajuta la promovarea marcii ddumneavaostra si va consolida increderea in serviciile companiei.


Feedurile din retele de socializare, actualizarile de valuta, actualizarile meteo si multe altele pot fi incorporate in afisare, precum si postari de blog, de exemplu un cabinet medical sau un dentist ar putea afisa informatii generale despre sanatate, sfaturi, oferte sau stiri in timp real, prin intermediul unui feed RSS.
Puteti afisa tot ceea ce alegeti de la canalele de stiri, pana la feedurile twitter, fotografii la anunturi - lista este nesfarsita.

Acum cativa ani, sistemele Digital Signage erau foarte scumpe si complicate. Situatia este foarte diferita astazi. Beneficiile imediate si costurile accesibile sunt atuurile necesare pentru a va accelera dezvoltarea afacerii .
Daca nu v-ati decis inca, acum este momentul sa va ganditi la plusul pe care il va aduce Digital Signage pentru afacerea dvs. Chiar si in cea mai mica forma, configuratia dumneavoastra poate fi intotdeauna dezvoltata si va va oferi un punct de plecare pentru crestere si dezvoltare.
Pe langa suportul in achizitionarea si configurarea unei solutii de afisaj digital, TopTech va ajuta sa mentineti functionarea optima a dispozitivelor dumneavoastra.
Pentru a afla mai multe despre solutiile Digital Signage si pentru a obtine consilierea optima pentru achizitionarea acestor sisteme contactati specialistii nostri.