Home»Servicii»Centru autorizat de service in garantie si post garantie

Centru autorizat de service in garantie si post garantie


Centru autorizat de service in garantie si post garantieTopTech este centru autorizat de service IT in garantie, garantie extinsa si postgarantie a intregii game de echipamente HP, DELL, Xerox, Toshiba, Kyocera, Canon, Fujitsu si Brother, cu echipa de specialisti certificati de producatori. 

Suntem pe locul 1 in Romania la categoria "Firme specializate in domeniul repararii calculatoarelor si echipamentelor periferice ".

La cumpararea  echipamentelor, se poate opta si pentru achizitia de garantie extinsa. Seviciul de garantie extinsa reprezinta prelungirea  perioadei de garantie standard.
Departamentul de service  TopTech, cu peste 30 de ani de experienta si mii de echipamente reparate, asigura interventii rapide si eficiente la problemele (hardware sau software) aparute la orice tip de echipament IT:

  • Service in garantie: la echipamentele IT aflate in perioada de garantie sau garantie extinsa. NU se percepe nicio taxa, sunt necesare doar documentele de achizitie (factura, certificat de garantie)
  • Service postgarantie: la echipamentele IT iesite din garantie. Nu sunt necesare documentele de achizitie.

Specialistii cu experienta ai TopTech, in centrul de service, executa reparatii in cel mai scurt timp. In functie de disponibilitatea pieselor ce trebuie inlocuite, timpul de reparatie va fi intre 2 si 14 zile. Timpul mediu de efectuare al unei reparatii este de cca. 10 zile (valorile sunt orientative si nu reprezinta un angajament contractual). Pentru informatii legate de  interventie in garantie sau postgarantie contactati departamentul Service IT TopTech.