Avansis Online

AVANSIS ONLINE
Pentru un succes major, institutiile din administratia publica au nevoie sa ofere persoanelor, fizice sau juridice, servicii de calitate ce pot sa satisfaca necesitatile și asteptarile acestora. In operatiunile cu institutia, contribuabilul doreste sa nu mai fie necesare deplasarile pana la ghiseu, sa evite cozile, sa dispuna de un acces direct la stadiul documentului depus.
Pastrand exclusiv abordarea actuala, respectiv livrarea serviciilor la sediu, imbunatatirea factorilor de mai sus ar presupune un efort susținut pe termen indelungat și necesita acces la resurse de foarte multe ori indisponibile sau alocate catre alte necesitati prioritare.
Solutia convenabila si rapida, pentru majoritatea ariilor expuse mai sus, este implementarea unei parti din servicii intr-o platforma online.

Satisfactia persoanei (fizice sau juridice), platitoare de taxe, in utilizarea serviciilor institutiei, privit din prisma acesteia, este în directa relatie cu așteptarile acesteia, cea mai relevanta este acea legata de disponibilitatea acestor servicii.

Componente modulare platforma
Avansis Online este un sistem informatic unitar care permite accesul simplu si usor tuturor contribuabililor la serviciile ce erau disponibile până acum exclusiv la ghișeu:
- Cerere certificat fiscal / Eliberare certificat fiscal 
- Declaratie impunere immobile
- Declaratie impunere teren
- Declaratie impunere auto
- Modul de comunicare cu inspectorii alocati rezolvarii cererilor în curs
- Registratura online
- Formulare dinamice (certificate de urbanism, adeverinte registrul agricol)
- Generator de fomulare personalizate in functie de nevoile specifice institutiei

Adoptarea soluțiilor electronice de comunicare cu cetățenii au mai multe beneficii
• Intelegere mai clara a nevoilor cetatenilor

- Platforma poate prelua imediat solicitari prin online, 24/24 h, 7/7 zile pe saptamana;
- Operare minima si de la distanta;
- Adaptată realității de eficientizare a muncii de acasă;
- Informatii accesate imediat si cu rapiditate.
In fiecare saptamana, fluxurile de lucru din programul informatic Avansis Online acopera un interval orar de disponibilitate de pana la 4 ori mai mare si pot fi accesate si utilizate in acelasi timp de mai multi contribuabili.
- Ghiseu
- Avansis Online

• Eficacitate / Performanta in prestarea serviciilor

- Performanta în prestarea serviciilor este eficient îmbunatațită. Fata de un ghiseu clasic, platforma este capabila sa deserveasca mai multi contribuabili simultan, pe tot intervalul stabilit, fara intreruperi si incidente.
- Automatizarile platformei capaciteaza eliminarea etapelor redundate și scurtarea procesului per ansamblu (ex: platforma capaciteaza reutilizarea documentelor deja introduse in sistem în cazul unei reiterari sau in cazul depunerii unei alte cereri ce solicita in setul de documente necesare unele deja existente în platforma).

• Incredere

- Increderea contribuabilului este dobandita prin transparenta și vizibilitate in prestarea serviciilor ce pot fi accesate pe platformele Avansis Online si Avansis Mobile.
- Contribuabilul este informat în mod automat prin e-mail despre proces per ansamblu, documente necesare, pasi urmatori, solicitari de clarificari, stadiu de prelucrare, etc.