Home»Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal

TopTech certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
TopTech garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre TopTech si destinate partenerului ales de dumneavoastra, precum si companiilor din acelasi grup cu TopTech pentru a trimite comenziile si confirmarea acestora, documentele fiscale, precum si in scopuri de reclama, marketing si publicitate numai cu acordul prealabil al clientului.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, TopTech are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopurile colectarii datelor sunt: comert online, intermedierea si gestionarea vanzarilor online prin intermediul internetului intre parteneri si clienti, servicii de comunicatii electronice, reclama, marketing si publicitate. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, vanzarea si livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a achizitiona produsele si de a vi le putea livra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor si de a va opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor dumneavoastra personale în scopuri de marketing direct. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@toptech.ro sau la numarul de fax . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
TopTech utilizeaza metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal adoptand si aplicand procedura interna de securitate pentru salariati.
Serverele pe care sunt aplicatiile sunt gazduite si instalate in incinte adecvate tehnic cu acces fizic controlat si acces la distanta controlat din punct de vedere al securitatii. Infrastructura hardware si software utilizata este periodic analizata in privinta securitatii.
TopTech este inregistrata ca operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 21425