Compania

DESPRE TOPTECH

Inca de la infiintare, din anul 1992, TopTech si-a castigat o certa reputatie intre firmele de distributie de echipamente si solutii IT&C, reusind deopotriva sa impulsioneze dezvoltarea pietei de profil si sa-i satisfaca exigentele. Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat vectorul unei evolutii dinamice. Colaborarea cu furnizori de prestigiu, gama diversificata de produse, flexibilitatea si complexitatea solutiilor oferite constituie o prestigioasa carte de vizita, care a mentinut TopTech in topul firmelor din domeniu.

Astazi, numele TopTech este asociat cu tehnologie avansata, calitate sigura si parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori: TOSHIBA, Hewlett-Packard, Microsoft, Acer, Cisco, Fujitsu, Dell, Lenovo, IBM, Canon, Kyocera, Kip, Intel, D-Link, Asus, APC, Lexmark, Brother, Smart Technologies, Xerox, Zebra, Datalogic etc.
TopTech distribuie o gama larga de produse IT si integreaza solutii IT In toate segmentele: Large Accounts, Medium Business si Small Business.

TopTech promoveaza produsele IT si asigura suport tehnic detinand statutul de Gold Official Dealer Toshiba, Gold Preferred Partner HP, Supplies Business Partner HP, partener autorizat si membru in clubul Kyocera, Cisco Specialized Partner, Partener Comercial Microsoft, Acer Point Partner, Xerox Silver Authorized Reseller, Brother Business Partner, Lenovo Premium Partner, Lexmark Premuim Partner, Smart Accredited Silver Reseller, AMP Net Connect Installing and Connectorizing Lan Cabling Systems, D-Link Partner, etc. si dealer autorizat pentru celelalte marci din nomenclatorul de produse.

Garantia calitatii serviciilor oferite de catre TopTech este data de modul de lucru profesionist si organizat in care activitatea departamentelor din cadrul companiei se desfasoara, totul avand ca obiectiv deplina satisfactie a clientilor. Pentru asigurarea unui standard ridicat al calitatii serviciilor, TopTech si-a standardizat si auditat procesele din cadrul companiei si a obtinut urmatoarele certificari, recunoscute international :                                                                           

– ISO 9001:2008 Sistem de management al calitatii                                                                                 

– ISO 14001:2004 Sistem de management de mediu                                                                           

– ISO 18001:2008 Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale                                                                              

– ISO 27001:2005 Sistem de management al securitatii informatiei                                                 

Pentru o logistica cat mai eficienta si o mai buna flexibilitate financiara, firma dispune de sedii in Deva, Sibiu, Medias, Timisoara,  Alba Iulia si Cluj-Napoca. Personalul firmei este in totalitate cu studii superioare, scolarizat si atestat de diferiti producatori din domeniul IT&C pentru a putea acorda asistenta comerciala, suport tehnic si service pentru orice echipament sau solutie din portofoliul de produse. Astazi, cu cei peste 60 de specialisti pregatiti sa raspunda oricaror solicitari in domeniul IT&C, TopTech reprezinta una dintre cele mai mari si puternice firme din domeniu care activeaza in zona judetelor Hunedoara, Sibiu, Timis, Alba si Cluj.
Dotarea tehnica cu echipamente de ultima generatie, dotarea show-room-urilor proprii, echipamentele de service si masinile pentru interventii tehnice, aprovizionare si vanzari, sunt garantia ca TopTech si specialistii sai pot asigura servicii prompte si de cea mai buna calitate.

BannerParteneriOK