Solutii antivirus Sunbelt

VIPRE Antivirus + Antispyware este un software de o înaltă performanţă care nu incetineşte calculatorul aşa cum fac programele antivirus existente.V-aţi săturat de programele antivirus care încetinesc PC-ul dumneavoastră? Care vă interup activităţile în timp ce scanează, cauzându-vă tot felul de probleme?

A venit timpul să faceţi o schimbare cu un antivirus + antispyware de generaţia viitoare care NU consumă toate resursele calculatorului!
Conceput „de admini pentru admini”, programul VIPRE Enterprise a fost proiectat de la început pentru prevenirea şi protejarea împotriva atacurilor de tip malware.Consola de management centralizat a programului VIPRE vă permite să accesaţi şi să controlaţi instalarea agenţilor, actualizarea bazelor de semnături, a fişierelor malware din carantină, configuraţile şi politicile agenţilor, programarea scanărilor şi acţiunile recomandate pentru ameninţările malware detectate.
CounterSpy îndepărtează cu succes ameninţările de tip spyware şi malware fără un consum mare de resurse. Acum nu mai este necesar să alegeţi între securitatea calculatorului şi performanţa acestuia.
Este considerat cel mai bun program de protecţie antispyware de către CNET.

BannerParteneriOK