Solutii de securitate informatica

E-Lock este un produs complet nou pentru majoritatea utilizatorilor de computer. Este rezultatul inevitabil al popularitatii si a raspandirii aplicatiilor pentru computer. Aceasta explozie in popularitate a facut din jocuri, chat-ul prin internet si prieteniile prin internet un adevarat trend. Tot aceasta explozie in popularitate a facut ca informatiile daunatoare si web site-urile pentru adulti sa devina mult mai raspandite. Multi utilizatori si parinti sunt ingrijorati de aceste lucruri dar se simt neajutorati.
Cheia USB E-Lock este mica, practica si usor de utilizat. Functioneaza ca un fel de lacat, sau incuietoare. Prin inserarea si extragerea E-Lock veti avea acces la functiile sale, functii cum ar fi restrictionarea jocurilor, restrictionarea retelelor, restrictionarea timpului petrecut pe Internet, restrictionarea paginilor web daunatoare, restrictionarea drive-urilor CD si floppy, restrictionarea programelor, restrictionarea pornirii computerului, masuri impotriva stergerii programului s.a.m.d.. Utilizatorii pot cripta si bloca documentele lor folosind E-Lock, pentru a preveni stergeri accidentale ale documentelor si alte pierderi inutile.
Folosind tehnologie de ultima ora, HD Recovery Card este un produs inovator de protectie a hard disk-ului, care poate sa protejeze datele de pe HDD in mod dinamic si sa le recupereze instantaneu. Sunt disponibile mai multe moduri pentru a proteja, recupera si actualiza datele. Produsul poate proteja datele de virusi, FDisk si formatari low-level. Poate de asemenea sa protejeze si setarile CMOS-ului. Nu cere refacerea HD-ului, este plug and play, nu ocupa spatiu pe HD, viteza si usurinta protectiei datelor de pe HD – toate acestea va vor asigura ca HD Recovery Card-ul este cea mai buna alegere pentru Dumneavoastra.
Prin adoptarea nucleului software pe 32 de biti se rezolva complet orice probleme care pot aparea cand se ruleaza un sistem de operare pe 32 de biti; integrarea sa perfecta cu tehnologie actuala bazata pe VXD asigura un impact minim asupra performantelor sistemului.Dotari Principale²        Opreste virusii, FDisk si formatarile low level de la afectarea datelor de pe HD .
²        Datele pot fi stocate dinamic si recuperate oricand, la discretia Dumneavoastra.
²        Datele sunt actualizate si recuperate complet in mai multe secunde .
²        Ofera mai multe moduri flexibile de recuperare a datelor cum ar fi: Auto Recover, Manually Recover, Timing Recover, Reserve Data si fully Open Mode.
²        Furnizeaza configurari, detectare automata si recuperare de BIOS .
²        Suporta copierea HD-ului, facilitand instalarile in masa.
²        Suporta sisteme de operare multiple cum ar fi: Windows 95/98, Windows NT, Windows Me, Windows 2000, Windows XP.
²        Suporta protectia mai multor partitii. Suporta HD-uri mai mari de 120 GB.
²        Suporta formate multiple de fisiere, cum ar fi FAT12, FAT16, BIGDOS, FAT32, NTFS, etc.
²        Suporta mai multe tipuri de HD-uri cum ar fi: IDE, EIDE, SCSI si SATA. Suporta HD-uri cu viteze mari DMA33/66/100/133.
Utilizarea computerului a usurat mult viata de zi cu zi dar intretinerea acestuia s-a dovedit a fi mai dificila decat a parut. Au aparut mereu atacurile virusilor, software-ul malitios, atacurile prin retea, greseli ale operatorilor, s.a.m.d., lucruri care au ingreunat intretinerea sistemelor informatice si care au avut intotdeauna potentialul sa cauzeze pierderi de date si sa avarieze sistemele si care au provocat mari pierderi atat pentru firme si companii, cat si pentru indivizi.
Windows Icebox este solutia ideala pentru ca va scuteste de intretinerea sistemului si protejeaza atat companiile cat si indivizii de neplacerile de mai sus intr-un mod foarte eficient.
Windows Icebox este o metoda perfecta de protejare a sistemului; se ocupa de securitatea datelor si a sistemului prin metodele de mai jos:
1. Partitie protejata: Orice modificari ale datelor de pe o partitie protejata vor fi eliminate o data cu repornirea sistemului.
2. Fisiere pentru actualizare: Functia aceasta are de-a face cu partitia protejata. Anumite fisiere cum ar fi My Documents si Desktop care sunt actualizate in mod frecvent pot fi actualizate in continuare chiar si pe o partitie protejata, daca sunt setate ca “Update Folder”.
3. Zona secreta: Un loc perfect pentru cele mai secrete fise. Nimeni nu le va putea accesa fara parola dvs…
4. Fisierul restrictionat: Zona secreta are spatiu limitat deci pe fisierele normale se va putea adauga o restrictie care va permite accesul la fisier dar nu si la ce contine.
5. Stergerea permanenta: Fisele sterse folosind Recycle Bin pot fi recuperate pentru ca informatii despre ele inca exista. Folosind functia “File Comminution” puteti sterge orice fisier permanent fara posibilitati de recuperare.

BannerParteneriOK