Solutii infokiosk

“Oamenilor le place sa detina controlul”  Institutul GartnerInfokiosk-urile sunt dispozitive formate din calculatoare dotate cu monitoare bazate pe tehnologia touch screen – reprezinta mijloace de comunicare interactiva foarte utilizate in Occident, in special in domeniul unitatilor de turism.
TopTech promoveaza aceasta noua tehnologie touch indeosebi catre organizatiile guvernamentale, turismul romanesc, centrele expozitionale, magazinele de retail, aeroporturi, autogari, etc.
Infokiosk-urile vin in intampinarea necesitatii de a raspunde la intrebarile de rutina ale utilizatorilor, de a le permite acestora sa acceseze informatii utile
Aceste instrumente de informare pot lua forme diferite si se pot incadra perfect in orice locatie, remarcându-se   printr-un design elegant, dar si prin functionalitate. Arhitectura modulara a infokiosk-urilor le face usor de particularizat, flexibile si adaptabile la o varietate mare de aplicatii informatice multimedia.Avantajele implementarii unui sistem infokiosk:

  • Prezentarea intr-un mod atractiv, modern (multimedia – imagine si sunet)
  • Asigura accesul la informatii, in principalele limbi de circulatie internationala
  • Durabilitate si securitate – materialele utilizate pentru constructia infokiosk-urilor TopTech rezista la utilizari frecvente si la încercari de vandalizare;
  • Usor de întretinut – sistemul de operare stabil si carcasa robusta fac ca aparitia problemelor sa fie minima;
  • Acest tip modern de servicii va îmbunatati imaginea si prestigiul organizatiei in care sunt implementate.

 

BannerParteneriOK