Sisteme de videoconferinta

TopTech ofera clientilor sai solutii complete si profesionale de videoconferinta si audioconferinta de la cei mai cunoscuti furnizori in domeniu (Aethra, Tandberg, Radvision, Codian)Un sistem de videoconferinta reprezinta cea mai buna solutie pentru a eficientiza nivelul de comunicare dintre filialele unei companii si astfel accelereaza procesul decizional, elimina timpii si cheltuielile destinate unei deplasari, permite accesul la opiniile specialistilor din afara institutiei sau tarii.

Comunicarea video permite persoanelor aflate in doua sau mai multe locatii diferite, sa se vada, auda si sa impartaseasca informatii in acelasi timp. Este pur si simplu o comunicare la distanta ce se foloseste de inovatiile tehnologice si ce permite inclusiv schimbul de date si grafice.

Sistemele de videoconferinta Aethra recomandate de compania noastra isi gasesc aplicabilitate in domenii precum:

  • Sedinte/intalniri la distanta/prezentari de afaceri
  • Invatamant la distanta
  • Aplicatii judiciare
  • Telemedicina
  • Amenajari sali de videoconferinta
  • Teleprezenta

Implementand tehnologia moderna oferita de sistemele de videoconferinta Aethra, punem la dispozitie solutii prin intermediul carora participantii din cadrul unei intalniri virtuale pot interactona verbal si vizual, in acelasi timp pot consulta texte, grafice si aplicatii din computer, fiecare putand avea controlul asupra acestor informatii. De asemenea in cadrul aceleiasi sesiuni pot interveni participanti conectati doar audio (pe liniile telefonice normale sau mobile), precum si participanti video mobili, gratie tehnologiei video a telefoanelor 3G.

Videoconferintele sunt realizate in timp real, imaginile video si sunetele fiind dispuse pe monitorul interlocutorului instantaneu.

BannerParteneriOK