Echipamente multimedia

TV LCD si Plasma
Televizoarele LCD si cu Plasma au facilităţi pe care televizoarele clasice cu tub catodic nu le-au avut vreodată.
TopTech ofera o gama bogata si variata de televizoare LCD si cu Plasma, acoperind toate mărimile si tehnologiile existente.Camere foto
Camerele foto digitale, reprezinta un un obiect extrem de util pentru pastrarea amintirilor frumoase, si au ca avantaj costul scazut al fotografiilor.
Tehnologiile au evoluat mult in acest domeniu, de aceea consultantii nostrii de vanzari va pot ajuta sa alegeti camera foto optima pentru necesitatile dumneavoastra.

Camere video
Din punct de vedere constructiv, camerele video se împart în camere cu casetă şi camere cu alte medii de stocare (optice, adică DVD, magnetice, adică hard disk si minicamere care folosesc pentru stocare cardurile foto).

Camerele cu harddisk sunt cele mai recomandate, deoarece nu suferă de problema vitezei de scriere, iar calitatea imaginii nu este afectată de mediul de stocare. Copierea materialelor de pe harddisk se face foarte usor prin folosirea unui PC.
Camera poate fi folosită direct legată la televizor oricât de mult doriţi, pentru că harddisk-urile sunt suficient de fiabile ca să nu fie afectate de redare (aşa cum sunt camerele miniDV). Un alt avantaj ar fi lipsa nevoii de consumabile. Cu alte cuvinte, investiţiile ulterioare in casete miniDV sau DVD/RW-uri, vor fi de nivel zero.

Sisteme Home Cinema
TopTech ofera o paleta variata de sisteme Home Cinema, gândite să ofere cea mai frumoasă experienţă.
Dotate cu caracteristici uimitoare la standarde de performanţă foarte ridicate, sistemele Home Cinema ofertate clientilor nostrii, combina calitatea Hi-Fi a difuzoarelor cu profilurile foarte elegante ale componentelor.

Branduri: Sony, Panasonic, Philips, Canon, Samsung, LG, Fuji, Nikon, Toshiba

BannerParteneriOK