Echipamente profesionale de prezentare foto&video

Table interactive de prezentare(SmartBoard)
Oferim cele mai moderne mijloace didactice ce ajuta la pregatirea si predarea materialelor scolare imbunatatind totodata procesul de invatare.
Tabla interactiva SMART Board reprezinta o metoda eficienta ce poate fi integrata in invatamant, sedinte, prezentari sau sesiuni de training, transformand orice spatiu intr-un cadru interactiv.
Extrem de usor de folosit, tabla interactiva se conecteaza (prin port USB) la orice computer si poate rula platforme variate (WINDOWS, UNIX, MAC), acesta fiind la randul lui cuplat la un videoproiector. Prin intermediul suprafetei senzitive de pe tabla, orice aplicatie aflata pe calculator poate fi activata si controlata in totalitate prin simpla atingere a tablei. Software-ul din spatele tablei interactive se remarca prin simplitatea in utilizare, este disponibil in 34 de limbi straine si se livreaza impreuna cu SMARTBoard.
Cu o experienta de 20 de ani in domeniu, SMART Tehnologie este producatorul numarul unu mondial de table.Videoproiectoare
Gama larga de videoproiectoare de calitate ofera o performanta exceptionala a imaginii si o experienta deosebita utilizatorului, pentru orice continut, in orice tip de mediu.
Va  oferim proiectoare profesionale, destinate locatiilor de mari dimensiuni: prezentari in aer liber, sali de conferinta, incaperi mari si luminoase.
Fiind realizate pentru orice tip de incapere, culorile si detaliile sunt redate cu mare precizie. Mai mult decat atat: prin tehnologia unica si luminozitatea care atinge valori pana la 5000 lumeni aceste  echipamente ofera intotdeauna cadrul perfect pentru prezentari unice.

Branduri:BENQ, EPSON, SANYO, OPTOMA

Retroproiectoare
Retroproiectoarele  sunt destinate activitatii educative si nu numai. De asemenea ele fac prezentarile dumneavoastra de lucru mult mai atractive.
Retroproiectoarele  sunt solide si fiabile, avand o eleganta deosebita. Se pot face prezentari eficiente, intalnirile de lucru devenind mult mai productive.

Branduri:3M

 

BannerParteneriOK